Loading...

Maple Hills 2 - Vuurzee

Hannah Grace

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789021485799
Maple Hills 2
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:13 juni 2024
Aantal pagina's:424
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Hannah Grace
Hoofdauteur:Hannah Grace
Vertaling
Eerste Vertaler:Jeannet Dekker
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Russ Callaghan en Aurora Roberts ontmoeten elkaar op een uit de hand gelopen feestje, waar een drankspelletje resulteert in een wilde onenightstand. Aurora is er na afloop al vandoor voordat Russ ook maar kan vragen hoe ze heet.

Tot hun verbazing komen ze elkaar later tegen op de eerste dag van het zomerkamp waar ze allebei begeleiders zijn. Russ is daar om zo ver mogelijk weg te zijn van Maple Hills, in de hoop dat hij kan voorkomen dat hij te maken krijgt met de gevolgen van zijn vaders gokverslaving. Aurora heeft het gehad met hoe ze constant op zoek is naar aandacht, en wilde daarom terug naar het zomerkamp, de laatste plek waar ze zich echt thuis heeft gevoeld.

Op het zomerkamp gelden strenge regels over dat het personeel hun relaties strikt zakelijk moet houden. Russ weet dat als hij de regels breekt, hij voordat de zomer voorbij is terug zal moeten keren naar Maple Hills. Helaas voor hem heeft Aurora zich nooit veel van regels aangetrokken. Zal het ze lukken om afstand te bewaren, of heeft hun ene nacht samen een vuur aangewakkerd dat ze niet meer kunnen blussen?