Loading...

Windy city 2 - The right move

Liz Tomforde

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789021488844
Windy City 2
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:20 juni 2024
Aantal pagina's:496
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Liz Tomforde
Hoofdauteur:Liz Tomforde
Vertaling
Eerste Vertaler:Marjolijn Huiberts
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

RYAN

Ryan Shay is de gloednieuwe captain van het nba-team van Chicago en wil zich heel erg graag bewijzen. Zijn hele leven draait om basketbal en hij heeft er alles voor over om zijn team tot het uiterste te laten gaan. Als Ryans teambaas zegt dat hij niet geschikt is om captain te zijn omdat hij geen goed voorbeeld is voor een gezonde balans tussen werk en privé, weet Ryan even niet wat hij moet doen.


INDY

Toen Indy Ivers afsprak om tijdelijk bij de broer van haar beste vriendin te gaan wonen, had ze niet zien aankomen dat de altijd afstandelijke Ryan haar zou vragen te doen alsof ze zijn vriendin is.

Door zogenaamd een relatie te hebben kan Ryan zijn werkproblemen oplossen. Indy komt het eigenlijk ook wel erg goed uit: ze moet binnenkort naar een bruiloft waar haar ex ook zal zijn. En wat is betere wraak dan zijn grote idool mee te nemen als date naar de bruiloft?


Het is een handige oplossing: zich voordoen als stel tot hun problemen zijn opgelost. Het enige wat ze niet aan hadden zien komen, is dat doen alsof voor Ryan en Indy veel te natuurlijk voelt.