Loading...

Never Finished

David Goggins

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789043932677
Ontketen je brein en win de strijd met jezelf
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:23 januari 2024
Aantal pagina's:320
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:David Goggins
Hoofdauteur:David Goggins
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:142 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:216 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:142 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:216 mm
Verpakkingsgewicht:384 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:142 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:216 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:142 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:216 mm
Verpakkingsgewicht:384 g

Samenvatting

Dit boek van Navy SEAL David Goggins is hét motivatieboek voor iedereen die zijn potentieel maximaal wil benutten. 'Never Finished' is de opvolger van zijn internationale bestseller 'Can't Hurt Me'.

Ontdek en benut je ware potentieel met ‘Never Finished’. Dit is geen zelfhulpboek. Het is een wake-up call!

‘Can’t Hurt Me’, het succesvolle boek van bestsellerauteur David Goggins, liet zien hoeveel onaangeboorde vaardigheden we allemaal bezitten. Het was echter slechts een introductie tot de kracht van de geest.

In zijn nieuwe boek 'Never Finished' wil David Goggins duidelijk maken dat het altijd mogelijk is om je potentieel maximaal te benutten. Met thema's als: persoonlijke ontwikkeling, mentale kracht, motivatie, doorzettingsvermogen, zelfreflectie, ambitie en succes. Goggins neemt je mee in zijn Mental Lab, waar hij de filosofie, psychologie en strategieën ontwikkelde die hem deden realiseren dat wat hij dacht dat zijn limiet was, slechts zijn beginpunt was.

Het boek is rauw en recht voor zijn raap. De verhalen en lessen in dit onthullende en onverzettelijke boek bieden de lezer een blauwdruk die hij kan gebruiken om naar een hoogte te klimmen die ooit onbereikbaar leek. Of je je nu uit koers voelt in het leven, je potentieel wilt maximaliseren of je je afvraagt hoe je door je zogenaamde glazen plafond heen kan breken: dit is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

  • De opvolger van internationale bestseller Can’t Hurt Me
  • Rauw en recht voor zijn raap
  • Ontdek en benut je ware potentieel
  • Win de strijd met jezelf
  • Hét motivatieboek van 2024

David Goggins is een voormalig Navy SEAL en ultraloper. Na een zware jeugd vol problemen ontdekte hij tot hoeveel hij in staat was door focus en keiharde training.

‘David Goggins is een zeldzaam mens. Zijn toewijding is een anker van inspiratie en motivatie geweest voor miljoenen over de hele wereld – inclusief mijzelf.’ – Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Voor lezers van ‘Mentale kracht’ en ‘Nu of nooit’ van Dai Carter. En voor kijkers van tv-programma ‘Special Forces’ en ‘Kamp van Koningsbrugge’.