Loading...

Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Marlies Koers

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789000372362
Adviezen en tips van een verloskundige
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:28 mei 2024
Aantal pagina's:400
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marlies Koers
Hoofdauteur:Marlies Koers
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Na de bestseller Dagboek van een verloskundige nu ook het handboek, met alles wat je wilt weten over zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Het is een van de meest bijzondere periodes in een mensenleven: van twee streepjes op de zwangerschapstest zien tot het moment dat je voor het eerst de geur van je kind kunt opsnuiven. Deze fase – de zwangerschap, de bevalling en ook de kraamtijd – is niet alleen levensveranderend voor de zwangere aanstaande moeder, maar ook voor haar partner.

Verloskundige Marlies Koers, zelf net moeder geworden, is er na jaren praktijkervaring van overtuigd dat het samen beleven van deze periode niet alleen fijn is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en de ontwikkeling van de baby.

Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd staat boordevol betrouwbare informatie, handige lijstjes en anekdotes uit Marlies’ praktijk. Ook het belang van de eerste duizend dagen vanaf het moment van conceptie komt uitgebreid aan bod. Een prettige en liefdevol geschreven wegwijzer, die ervoor zorgt dat ouders deze periode samen beleven.

Marlies Koers is de bekendste schrijvende verloskundige van Nederland en schreef eerder over haar belevenissen in de verloskundige praktijk de bestsellers Dagboek van een verloskundige en Sorry dat ik je wakker bel. Ze studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie Groningen. Ze werkt met vier collega’s in een middelgrote praktijk in Deventer. Marlies gelooft dat een goede voorbereiding zorgt voor een gezonde zwangerschap en dat je daardoor beter bevalt. Ze draagt hier graag een steentje aan bij door haar kennis en ervaring te delen, door te inspireren en betrouwbare voorlichting te geven. Ook organiseert zij thema-avonden, workshops en symposia op het gebied van verloskunde.