Loading...

Verloren bruid 1 - De verborgen erfenis

Nora Roberts

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789402322408
Sonya erft een prachtig landhuis van haar oom, maar ze merkt al snel dat ze daar niet alleen is
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:07 december 2023
Aantal pagina's:480
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nora Roberts
Hoofdauteur:Nora Roberts
Vertaling
Eerste Vertaler:TextCase
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times

Grafisch ontwerper Sonya MacTavish is sprakeloos als ze een landhuis erft van haar oom van wie ze het bestaan niet kende. En wat ze ook niet weet, is dat ze niet de enige bewoner van het landhuis is: de geest van een vermoorde bruid is nog altijd aanwezig.

Volgens het testament moet Sonya minstens drie jaar in het huis, aan de kust van Maine, blijven wonen. Ze besluit op onderzoek uit te gaan in de hoop erachter te komen hoe haar vader en oom na hun geboorte gescheiden zijn geraakt en waarom dit al die jaren geheim is gebleven.

Trey, de jonge advocaat die haar op het schitterende landgoed ontvangt, merkt Sonya’s ongemak meteen op. Hij geeft het toe: het spookt hier inderdaad, maar slechts een beetje. Het duurt niet lang voordat Sonya merkt dat de meubels zich vanzelf verplaatsen en dat muziek schijnbaar uit het niets begint te spelen. In het kantoor van haar oom vindt ze het portret van een vrouw met de naam Astrid. Trey noemt haar ‘de eerste verloren bruid’. Het begint duidelijk te worden dat Sonya veel meer heeft geërfd dan alleen een huis. Haar oom liet haar een eeuwenoude vloek na – en een puzzel om op te lossen.