Loading...

Affirmatiekaarten van Vertellis | Inzichtkaarten | Affirmaties | Intentiekaarten | Coachkaarten

Vertellis

  • ISBN: 8720865040110
Algemene kenmerken
Aantal stuks in verpakking:110 stuk(s)
Merk:Vertellis
Kleur:Multicolor , Wit
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Maakt geluid:Nee
Verpakking breedte:94 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:123 mm
Verpakkingsgewicht:0.22 kg
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Maakt geluid:Nee
Verpakking breedte:94 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:123 mm
Verpakkingsgewicht:0.22 kg

Samenvatting

De Vertellis Affirmatiekaarten dienen als je dagelijkse herinnering om even stil te staan, je blik te verbreden en bewuster vorm te geven aan je leven. Deze krachtige inzichtkaarten vergroten je vermogen tot manifestatie en helpen je bij je ontwikkeling om nog meer te worden wie je werkelijk wilt zijn.

Ontdek liefde en dankbaarheid voor wie je bent en wat er al in je leven bestaat, en voel een diepere verbinding met de wereld om je heen. Deze affirmatiekaarten, die soms ook als intentiekaarten worden aangeduid, kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan je welzijn en persoonlijke groei.

Door regelmatig een affirmatie te kiezen en deze te herhalen, bevorder je een positieve mindset, blijf je gefocust op je doelen en bouw je weerbaarheid op tegen stress en negativiteit.

De Vertellis Affirmatiekaarten zijn niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook voor dierbaren. Ze vormen een ideale aanvulling op je dagelijkse routine van zelfzorg of meditatie.

Deze affirmatiekaarten zijn niet alleen nuttig in persoonlijke settings, maar kunnen ook dienst doen als coachkaarten. Ze worden vaak ingezet door coaches tijdens het proces van persoonlijke ontwikkeling, als een hulpmiddel om inzicht te bieden en om positieve intenties te versterken.

Beleef het zelf met de Vertellis Affirmatiekaarten en zet een stap naar een positiever en bewuster leven.