Loading...

Budget Planner met Geldmapjes Grey Marble – Budgetplanners - Budgetplanner Kasboek – Huishoudboekje – Budget Binder – Budgetplanner Invulboekjes – Kasboekje in en uitgaven – Kasboek Huishoudboek – Uitgaven Boekje

’merkloos’

  • ISBN: 8720955240239
Productinformatie
Type planner:Budgetplanners
Looptijd agenda:Geen looptijd
Periodieke indeling:Geen periodieke indeling
Ophangbaar:Nee
Merk:’merkloos’
Binding schrijfblok:Ringband
Materiaal & afmetingen
Product breedte:13.5 cm
Product lengte:19 cm
Materiaal:Plastic
Verpakkingsgewicht:300 g
Productinformatie
Kleur:Grey Marble
Overige kenmerken
Doelgroep:Kinderen en volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal
Product hoogte:3 cm
Soort omslag:Softcover
Thema schoolspullen:Basic
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:200 mm
Overige kenmerken
Doelgroep:Kinderen en volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal
Product hoogte:3 cm
Soort omslag:Softcover
Thema schoolspullen:Basic
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:200 mm

Samenvatting

Met deze budgetplanner plan je gemakkelijk jouw geldzaken over de hele maand, zo kom je nooit meer geld te kort en heb je aparte budgetten voor elke uitgave of spaardoel!

De budget planner met geldmapjes is een PU-Lederen Ringmaphoes in het formaat A6, bij de map zitten standaard 12 geperforeerde budgetbladen waar alle spaardoelen voor een jaar kunnen worden opgeschreven, 8 geperforeerde geldmapjes waar je jouw budget waterdicht en stofvrij kunt bewaren en 2 categorievellen met veel verschillende categorieën waar je jouw budget aan uit kunt geven!

In het kasboekje voor in en uitgaven zelf is ruimte voor 4 pasjes, meerdere bonnetjes, briefgeld, de briefgeldzakjes en budgetbladen en 2 pennenhouders. De budget binder is voorzien van een magnetische sluiting waardoor je het boekje makkelijk dicht houd wanneer je deze bijvoorbeeld ergens mee naartoe neemt. De budget planner met geldmapjes is dus ook handig op reis, op school of op werk!

De afmetingen van de budget planner met geldmapjes zijn 28x19cm voor de budgetplanner zelf en 16.7x10.5cm voor de geldmapjes.

Waarom de Budgetplanner?

  • Hoge Kwaliteit: De budgetplanner is voorzien van een hoogwaardige PU-Leren buitenkant waardoor deze erg duurzaam is en dus lang mee gaat.
  • Gemakkelijk budgetten maken: Met de budgetplanner maakt U gemakkelijk een budget voor elke grote uitgave, zo zit U nooit met geldproblemen!
  • Makkelijk mee te nemen: Door het compacte formaat zijn de budget planners overal mee naartoe te nemen.