Loading...

Feestio Verjaardagskaart Set met Envelop - Wenskaarten - Verjaardagskaarten Kinderen & Volwassenen

Feestio

  • ISBN: 8720256585787
Algemene kenmerken
Wenskaart thema:Verjaardag
Soort kaart:Gevouwen kaart
Aantal stuks in verpakking:24 stuk(s)
Merk:Feestio
Kleur:Multicolor , Wit , Zwart
Overige kenmerken
Doelgroep:Alle leeftijden
Inclusief envelop:Ja
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:227 mm
Verpakkingsgewicht:0.30 kg
Overige kenmerken
Doelgroep:Alle leeftijden
Inclusief envelop:Ja
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:227 mm
Verpakkingsgewicht:0.30 kg

Samenvatting

Feliciteer je naasten met een leuk bericht in een luxe verjaardagskaart. Vul 1 van de 24 unieke kaarten met je eigen gedachtes, wensen en berichten. Bespaar met deze set tijd en moeite om alles los te kopen, want enveloppen zijn inbegrepen!

Voordelen:
24 unieke verjaardagskaarten
Stevig en luxe
Inclusief stevige enveloppen
Hoogwaardig 250 GSM papier
Blanco aan de binnenkant

24 unieke ontwerpen
De verjaardagskaarten set heeft maar liefst 24 unieke ontwerpen met zwart, wit, goud en kleuren stijlen, en leuke 'Happy birthday' teksten. De leuke kerstkaarten zijn ideaal om je vrienden, familie en geliefden een fijne kerst en feestdagen te wensen. De kersten kaarten worden geleverd met enveloppe. Dit bespaart je de moeite om los enveloppen en kaarten te kopen, en zo ben je in een keer klaar.

Kwaliteitskaarten
Al onze kaarten en enveloppen zijn goed verpakt en gemaakt van hoogwaardige materialen om de netheid en goede staat van de kaarten te garanderen. Elke kaart is gemaakt van hoogwaardig 250 gsm-papier dat dik en stevig aanvoelt. Alle details zijn duidelijk te zien en de mooie lettertypen versieren de kaarten. Elke kaart is gelijkmatig gevouwen. Dikke Kraft-enveloppen bevatten een lijmsluiting die gemakkelijk binnen enkele seconden sluit.

Blanco kaarten
De kerstkaarten zijn blanco aan de binnenkant en geven voldoende ruimte om je gedachten en berichten te schrijven. Perfect voor familiekerstkaarten, kerstkaarten voor kinderen, bedrijfskerstkaarten, zakelijke kerstkaarten

Complete set :
Merk: Feestio
Inhoud: 24 unieke verjaardagskaarten en 24 enveloppen
Afmetingen kaart:
Afmetingen enveloppe:

Tevredenheidsgarantie:
Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons product hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Wacht niet langer en laat je naasten weten dat je aan hen denkt. Druk voor 23:59 nog op de gele knop en verstuur morgen vrienden, familie, geliefden of zakenrelaties een leuke kaart!