Loading...

Keto 50 Dagen Challenge >> Makkelijk Afvallen >> Hardcover Boek >> 7 Weekmenu's met 80+ Ketogene Recepten

Niels Bosman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 6090955951988
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:248
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Overige kenmerken
Editie:3e Druk
Overige kenmerken
Editie:3e Druk

Samenvatting

In de '50 Dagen Keto Challenge' laat Niels Bosman zien dat je prima ketogeen kan eten zonder jezelf in bochten te wringen. Er wordt vakkundig afgerekend met het idee dat ketogene recepten alleen uit vlees bestaan. Ook zal je geen gecompliceerde bereidingswijzen tegenkomen.

Na het succes van zijn Koolhydraatarm Programma -waarmee al meer dan 140.000 mensen succesvol zijn afgevallen, neemt Niels je mee in de wereld van het keto dieet.

Wat zijn de uitgangspunten van de Makkelijk Afvallen Methode?

  1. Geen honger. Er zijn 6 eetmomenten per dag (3 vullende maaltijden + 3 tussendoortjes)

  2. Eenvoudig. De recepten zijn geschikt voor elke kok en keuken, gemaakt van ingrediƫnten die je in elke supermarkt kan halen.

  3. Gevarieerd. Met 80+ gevarieerde recepten is er voor ieder wat wils. De maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin, ook als je niet hoeft af te vallen.

  4. Geen twijfel. Elke week heeft een uitgewerkt boodschappenlijstje. Zo kan je je wapenen tegen verleiding in de supermarkt.

Is dit de eerste keer dat je keto doet?

Met de 50 Dagen Challenge volg je een gevarieerd programma, waarin je wordt meegenomen in de wereld van het keto dieet. Je kan rekenen op volledige, gevarieerde en gezonde voeding. Aan de hand van 7 weekmenu's word je begeleid naar de staat van ketose. Na elke week is er een check-in en krijg je extra tips en motivatie.

Het ketogeen dieet is een koolhydraatarm dieet waarbij je zeer weinig koolhydraten eet. Deze zijn vervangen door vetten en eiwitten. Dit is anders dan je gewend bent. Wanneer je lichaam geen koolhydraten meer binnenkrijgt, schakelt je metabolisme over op vetverbranding. Dit heet ketose.

Afvallen in ketose heeft veel voordelen; je maakt van je lichaam een hele efficiƫnte vet-verbrander. Ook zijn er mentale en hormonale benefits, meer hierover lees je op onze website.

Om met dit ketogeen programma succesvol af te vallen, volg je nauwgezet de recepten en hoeveelheden. Bekijk het weekmenu om te zien of dit bij jou past.

Wil je afvallen volgens een minder strikt koolhydraatarm programma, kies dan voor het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Heb je al ervaring met deze methode?

Dan verdient dit kookboek zeker een plekje op je keukenplank als inspiratie voor ketogene recepten.