Loading...

Nolad® 72x Verjaardagskaart - Felicitatiekaarten - Wenskaarten

Nolad

  • ISBN: 8720682140246
Algemene kenmerken
Wenskaart thema:Verjaardag
Soort kaart:Gevouwen kaart
Aantal stuks in verpakking:72 stuk(s)
Merk:Nolad
Kleur:Model 1
Overige kenmerken
Doelgroep:Alle leeftijden
Inclusief envelop:Ja
Maakt geluid:Nee
Materiaal:Papier
Papier formaat:12 x 17 cm
Personage:Geen personage
Product breedte:14.70 cm
Product lengte:12.30 cm
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:327 mm
Verpakkingsgewicht:0.59 kg
Wenskaart stijl:Modern
Overige kenmerken
Doelgroep:Alle leeftijden
Inclusief envelop:Ja
Maakt geluid:Nee
Materiaal:Papier
Papier formaat:12 x 17 cm
Personage:Geen personage
Product breedte:14.70 cm
Product lengte:12.30 cm
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:327 mm
Verpakkingsgewicht:0.59 kg
Wenskaart stijl:Modern

Samenvatting

Geef je familie, vrienden of vriendinnen een leuke herinnering die ze nooit zullen vergeten. Feliciteer iemand met een kaartje in de brievenbus met de leukste verjaardagskaarten set van Nolad®! Met deze set heb je voor iedereen een geschikte verjaardagskaart in huis. De voorzijde van deze fraaie kaart tonen sfeervolle illustraties en zijn geschikt voor iedere doelgroep. Een lust voor het oog en een verrassing die de ontvanger nooit meer zal vergeten. Wij van Nolad® wensen je een heel mooie verjaardag toe!

Exclusief ontwerp
In elke verpakking zitten 72 stuks wenskaarten met 9 aantrekkelijke ontwerpen om je vrienden, kennissen en geliefden een kaart te sturen. De Nolad® kleurrijke verjaardagskaarten worden samengesteld door ontwerpers gespecialiseerd in de feest decoratie. Hiermee zorgen we voor een unieke & complete samenstelling van verschillende decoraties. Zo zijn de kleurrijke verjaardagskaarten uniek samengesteld met sfeervolle decoraties en versieringen, waardoor het ook voor een glimlach op het gezicht zorgt als je het ontvangt

Professionele Kwaliteit
Wij van Nolad® selecteren alleen de beste kwaliteit. Hierbij wordt er uitvoerig getest op veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid van onze artikelen. Een verjaardag is maar één keer in het jaar en dat is ons uitgangspunt. Niets vervelender dan er op het laatste moment zelf achter te komen dat je geen verjaardagskaart in huis heb. Bespaar niet op uw verjaardagskaarten en laat het feest of gelegenheid stralen met deze prachtige set.

Bespaar tijd, geld en energie
Vind je verjaardagskaarten uitzoeken een grote moeite? De juiste verjaardagskaart vinden kan tijdrovend, duur en stressvol zijn. Koop je vrienden, familie of kinderen dan om met een stukje taart en een kopje koffie. Nu even zonder grappen, met deze prachtige set maakt Nolad® het eenvoudig. Ga zonder stress zelf aan de slag met dit gigantische verjaardagskaarten pakket van Nolad®. Alle kaarten vind je handig bij elkaar, in 1 verpakking. Dat bespaart je een ritje naar de lokale feestwinkel!

100% tevredenheidsgarantie
Iedereen moet zonder enige risico’s de voordelen van Nolad´s kleurrijke verjaardagskaarten kunnen ervaren. Om de aankoopbeslissing voor u wat gemakkelijker te maken, nemen wij het risico volledig op ons en geven u de volgende belofte. Is er een kaart beschadigt of ontbreekt er iets? Ons team staat dagelijks voor je klaar. Neem simpelweg contact met ons op via bol.com en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Voordelen van Nolad´s kleurrijke verjaardagskaarten:
De beste voordeelverpakking van het moment
Unieke ontwerpen en professionele kwaliteit
Gedetailleerde ontwerpen en maximale functionaliteit
Blijf gemakkelijk binnen jouw party budget
Bespaar kostbare tijd met één volledig pakket
100% Tevredenheidsgarantie
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Specificaties:
Merk: Nolad
Kleur: Multi
Geslacht: Unisex
Materiaal: Papier
Gewicht: Ca. 320 gram
Afmetingen: 85mmx12mm
Geschikt voor: Verjaardagen voor Jong en Oud (1-99)
Inhoud pakket: Nolad® | Kleurrijke verjaardagskaarten | Inclusief Enveloppen | 72 Stuks ( 8x9 designs)

Wij zijn een wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve en praktische producten, die op de individuele behoeften van consumenten aangepaste unieke producten bieden. Onze producten worden door partners als vertrouwd geclassificeerd, maar wat nog belangrijker is, ze worden door consumenten geliefd. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding: haal dat waar je betaalt, en voorkom teleurstellingen.

Bestel vandaag nog voor 23:59 en ontvang de kleurrijke verjaardagskaarten morgen nog in huis, zodat jij morgen nog de jarige job kan verrassen!

Wat staat bij ons voorop? Uw glimlach! Daarom bieden wij van Nolad® een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden u een professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.