Loading...

Dochters van de Dordogne

Dinah Jefferies

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789402762938
Frankrijk, 1944. Drie zussen komen tussen twee vuren te staan…
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:16 november 2021
Aantal pagina's:399
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Dinah Jefferies
Hoofdauteur:Dinah Jefferies
Vertaling
Eerste Vertaler:Erica van Rijsewijk
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Frankrijk, 1944. In het dal van de Dordogne, in een oud stenen huisje aan de rand van een lieflijk dorpje, hopen drie zussen op een spoedig einde van de oorlog. Eerste deel in een grandioze nieuwe trilogie van bestsellerauteur Dinah Jefferies.

Frankrijk, 1944. In het dal van de Dordogne, in een oud stenen huisje aan de rand van een lieflijk dorpje, hopen drie zussen op een spoedig einde van de oorlog. Hélène, de oudste, probeert de familie bijeen te houden, zelfs als de nazi’s dichter- en dichterbij komen. Elise, de rebel, is vastberaden: zij gaat bij het verzet, koste wat kost. Florence, de dromer, fantaseert over een tijd waarin ze weer vrij kunnen zijn. Maar dan gaat alles mis. Ongewild komen de zussen tussen twee vuren te staan. En dan komt ook een lang bewaard familiegeheim aan het licht…

Dochters van de Dordogne is een onweerstaanbare roman over moed, familie en je eigen weg vinden – perfect voor lezers van Muna Shehadi, Lucinda Riley en Santa Montefiore.

'Mijn ideale boek; een geheim, liefde, verdriet en blijdschap – ik kon niet stoppen met lezen.' Santa Montefiore

‘Een geslaagde roman over liefde, moed en vriendschap in oorlogstijd.’ NBD