Loading...

Het Nieuwbouw Handboek

Marije Duijn

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 0000076014673
Van optiegesprek tot sleuteloverdracht: stap voor stap door het proces
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:29 juli 2021
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Vertaling
Originele titel:Het Nieuwbouw Handboek
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:4e editie
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:170 mm
Product hoogte:240 mm
Product lengte:18 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:318 mm
Verpakking lengte:24 mm
Verpakkingsgewicht:0.7 kg
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:4e editie
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:170 mm
Product hoogte:240 mm
Product lengte:18 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:318 mm
Verpakking lengte:24 mm
Verpakkingsgewicht:0.7 kg

Samenvatting

Van optiegesprek tot sleuteloverdracht: stap voor stap door het proces.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af. Tijdens de bouw van de woning en het inrichtingsproces moeten er in korte tijd allerlei beslissingen worden genomen.

Waar moet je beginnen als je zoveel verschillende keuzes moet maken? Hoeveel stopcontacten zijn er nodig en waar moeten de plafondlichtpunten komen? Laat je de badkamer en keuken via de projectleverancier of casco opleveren? En hoe zorg je voor sfeer en gezelligheid in een woning die nog geen ziel heeft?
Dit Nieuwbouw Handboek maakt het inrichtingsproces voor een nieuwbouwwoning meer inzichtelijk en biedt hulp bij het maken van belangrijke keuzes. In 10 stappen wordt de lezer op een interactieve manier begeleid in het bouwproces. Elke stap wordt afgesloten met een checklist. Daarnaast kun je binnenkijken bij verschillende nieuwbouwbewoners en krijg je tips over het creëren van een persoonlijk en duurzaam interieur.

Tip! Maak gebruik van de handige knipkaarten met op schaal gemaakte meubelen, zodat je zelf aan de slag kan gaan met het maken van een indelingsplan op de plattegrond van je nieuwe woning. Deze knipkaarten vind je achterin het boek.

Het Nieuwbouw Handboek is al meer dan 8000x verkocht en was te zien in diverse media. Daarnaast wordt het boek ook ingekocht door makelaars en projectontwikkelaars. Het Nieuwbouw Handboek is in eigen beheer uitgegeven door Marije Duijn/ Studio Yellow Block. Marije Duijn is interieur ontwerper en heeft veel ervaring bij het begeleiden van nieuwbouwkopers tijdens het proces.

Reviews uit de media:

“Een allesomvattend handboek..” Elle Decoration

“Handig Handboek waarin het nieuwbouwtraject haarfijn wordt uitgelegd.” - Volkskrant Magazine

“Van budget tot badkamer - niet alleen het bouwproces maar ook het interieur komt aan bod”. - Noord Hollands Dagblad

“Eerste Hulp Bij Nieuwbouwhuis (EHBN) - Dankzij Marije is verdwalen in nieuwbouwperikelen niet langer nodig - Dagblad van Het Noorden

“Met dit handboek zie je niets over het hoofd, van tekening tot droomhuis” - Vereniging Eigen Huis

“Marije zet al haar ervaring in om andere nieuwbouwkopers te helpen" - RTL nieuws

“Hoe je een nieuwbouw handboek sfeervol krijgt, lees je in dit handboek. Een must-read met allerlei praktische tips” - Ariadne At Home

"Uit ervaring weet ik dat je tijdens de bouw van een nieuwbouwwoning veel te wachten staat. Dit boek vol met tips & tricks begeleidt jou daarin van A tot Z. Een dikke aanrader!’ - Judith - Huizedop

“Ik krijg zelf stiekem zin om te verhuizen” - Elisah Jacobs - Interior Junkie

Het Nieuwbouw Handboek is bedoeld voor iedere nieuwbouwkoper die is ingeloot voor een nieuwbouwwoning. Dit boek helpt bij het maken van alle keuzes die de nieuwbouwkoper op zijn pad krijgt tijdens het traject: een indeling voor de woning maken, keuzes maken tbv meer-en minderwerk, een budget opstellen, alle ins and outs mbt het ontwerp en aankoop van de keuken en de badkamer, de voorbereiding op kijkdagen van de woning en natuurlijk alles met betrekking tot interieurstyling. Het boek is voor en door consumenten geschreven en bevat ervaringen van nieuwbouwkopers die jou helpen om zo goed mogelijk voorbereid het nieuwbouwproces te doorlopen. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan en creëer je jouw droomwoning!