Loading...

Tekenen (met het rechterbrein) kun je leren

Marianne Snoek

  • Bindwijze: Softcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789090338682
nvt
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Softcover
Oorspronkelijke releasedatum:31 mei 2021
Aantal pagina's:287
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marianne Snoek
Hoofdillustrator:Cornelie Gogelein
Hoofdillustrator:Cornelie Gogelein
Vertaling
Eerste Vertaler:nvt
Originele titel:Tekenen (met het rechterbrein) kun je leren
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Herzien druk augustus 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:190 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:0.84 kg
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:Herzien druk augustus 2022
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:190 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:0.84 kg

Samenvatting


In Tekenen (met het rechterbrein) kun je leren legt kunstenaar/docente Marianne Snoek je stap-voor-stap uit hoe je goed kunt leren tekenen. Wie met het rechterbrein leert waarnemen, kan alles tekenen! Niets is dan meer moeilijk. Niet alleen leer je door deze bijzonder tekenmethode voor eens en altijd goed tekenen, je ontwikkelt er tegelijkertijd jouw creatieve rechterbrein mee! Met dit unieke boek kan iedereen leren tekenen!
Door op deze manier te leren tekenen -waarbij het linkerbrein in ruststand komt- ga je de wereld om je heen op een andere meer creatieve manier bekijken. Het commentaar van veel cursisten is dan ook: Ik word er zo gelukkig van!

Als extra vindt de lezer(es) op de website van Sophia Academie voor Creatieve Ontwikkeling (www.leertekenen.nl) de mogelijkheid om bij de diverse oefeningen in het boek instructievideo's te bekijken. Ook kun je als koper van het boek je als lid anmelden voor de privé Facebookgroep Tekenen kun je leren. Dan hoef je het traject niet alleen te gaan en kun je jouw tekeningen en ervaringen met anderen delen. De werktekeningen in het boek kun je downloaden, zodat je ook op je telefoon of tablet kunt werken. Met QRcodes (zie flap) kun je tijdens het doornemen van het boek heel gemakkelijk bij de webpagina komen die je nodig hebt.
Als oprichter en directeur van Sophia Academie voor Creatieve Ontwikkeling heeft Marianne Snoek de afgelopen twee decennia vele honderden cursisten goed naar de werkelijkheid leren tekenen. In 2019 is zij genomineerd voor de balangijkste portretprijs in Nederland: De Nederlandse Portrettpijs. Ook verschijnen artikelen van haar in het Atelier Magazine.
Het voorwoord is geschreven door Siegfried Woldhek.