Loading...

Helen Grace - Helen Grace-bundel 3

M.J. Arlidge

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789402317909
Klein klein kleutertje; In de maneschijn; Nog lange niet
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:12 mei 2021
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:M.J. Arlidge
Hoofdauteur:M.J. Arlidge
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Voor de lezers van Robert Bryndza en Jo Nesbø

‘De manier waarop Arlidge ogenschijnlijk moeiteloos verhaaltechnische problemen eerst creëert en ze vervolgens even makkelijk weer oplost, verraadt een lenige, creatieve geest.’ Het Parool

Helen Grace, de heldin van de populaire thrillerreeks van M.J. Arlidge, is een geharde rechercheur die zich het liefst alleen door het leven slaat, maar wordt achtervolgd door persoonlijke trauma’s. In deze bundel worden zij en haar team geconfronteerd met nieuwe moordzaken, de een nog gruwelijker dan de ander.

Klein klein kleutertje

Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Het lijkt een tragisch ongeluk, maar Helen Grace weet meteen dat het om een koelbloedige moord gaat. Niet veel later wordt er in een druk winkelcentrum een apotheker gedood. Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien om deze moordenaar te stoppen.

In de maneschijn

Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een zeer macabere zaak. Er worden meerdere slachtoffers gevonden, met pijlen doorboord en hangend aan de statige oude eiken in het bos. Is dit het werk van een psychopaat, of is het een teken van een occulte samenzwering en worden de slachtoffers geofferd aan het bos zelf?

Nog lange niet

‘Je hebt nog één uur te leven.’ Dat is het enige wat er uit de telefoon klinkt voor er wordt opgehangen. En de moordenaar houdt woord. Terwijl het dodenaantal oploopt, raakt Helen Grace verstrikt in een race tegen de klok. Maar de dader blijft haar steeds een paar stappen voor. Totdat blijkt dat alle slachtoffers deel waren van dezelfde vriendengroep.