Loading...

GreenStory - Familieplanner - Gezinsplanner - Medium - Sticky Whiteboard - met Sticky Pen

Greenstory

  • ISBN: 5060574181333
Productinformatie
Type planner:Familieplanner
Looptijd agenda:Geen looptijd
Periodieke indeling:Dag , Week
Ophangbaar:Ja
Merk:Greenstory
Binding schrijfblok:Verlijmd
Materiaal & afmetingen
Product breedte:29 cm
Product lengte:25 cm
Materiaal:Rubber
Verpakkingsgewicht:50 g
Productinformatie
Kleur:Basic M - 32 x 24,5 cm
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Geschikt voor aantal personen:5
Kalenderjaar:Geen jaartal , 2024
Product hoogte:0.5 cm
Thema schoolspullen:Basic
Verpakking breedte:29 cm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:25 cm
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Geschikt voor aantal personen:5
Kalenderjaar:Geen jaartal , 2024
Product hoogte:0.5 cm
Thema schoolspullen:Basic
Verpakking breedte:29 cm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:25 cm

Samenvatting

Op zoek naar een herplakbare weekplanner die je op verschillende plekken in huis kunt gebruiken? Of herken je het gevoel van chaos in de weekplanning, waarbij iedereen zijn eigen afspraken en verplichtingen heeft en het lastig is om het overzicht te bewaren? Misschien zijn er dubbele boekingen, mis je belangrijke gebeurtenissen of ervaar je stress door het gebrek aan structuur. Met de GreenStory duurzame familieplanner kan je samen met je gezin de week plannen en zo gezamenlijk het overzicht behouden! Dit planbord week familie is daarnaast niet alleen handig voor gezinnen, maar ook ideaal voor het organiseren van activiteiten met huisgenoten. Samen plannen betekent meer rust, plezier en een gestroomlijnde week!

De pluspunten

✓ Uitwisbaar en duurzaam
✓ Eindeloos herplakbaar op vlakke ondergronden
✓ Geschikt voor 5 personen
✓ Vergeet nooit meer belangrijke afspraken, taken en doelen

Onmisbaar in ieder huishouden
Deze week familieplanner 5 personen is ontworpen met als doel gezinnen te helpen bij het organiseren van hun activiteiten, afspraken en taken. Het bord is voorzien van verschillende secties, één voor elk gezinslid. Hierdoor kunnen alle leden gezamenlijk hun eigen planning bijhouden. Denk hierbij aan evenementen, schoolroosters, sportactiviteiten en andere afspraken. Op deze manier is iedereen op de hoogte blijft van de geplande activiteiten.

Verbeter de communicatie
De GreenStory weekplanner bevordert communicatie binnen het gezin door een transparant beeld te geven van alle geplande activiteiten. Dit voorkomt misverstanden en zorgt voor een soepelere coördinatie van gezinsactiviteiten.

Eenvoudig te bevestigen
Deze handige whiteboardplanner is zeer eenvoudig te bevestiging. Dankzij de kleeflaag aan de achterkant kan je het gemakkelijk bevestigen op diverse oppervlakken in huis, of het nu de keuken, de hal of de werkkamer is. Hierdoor biedt het planbord extra flexibiliteit en is hij gemakkelijk in verschillende ruimtes te gebruiken, waardoor je op elke gewenste plek een handig planningsoverzicht kunt creëren!

Ervaar de voordelen nu zelf!

  • Een georganiseerd leven – Dit planbord is het perfecte hulpmiddel om gezinnen georganiseerd te houden, communicatie te verbeteren en kinderen van jongs af aan te leren hoe ze kunnen plannen!
  • Eindeloos herbruikbaar – Dankzij de gebruikte vacuümtechniek kan het familie planbord oneindig vaak herplakt worden op vlakke, gladde, niet-poreuze ondergronden.
  • Gemakkelijk schoon te maken – Het schoonmaken van de maandplanner is heel eenvoudig. Een beetje water op een doekje en het bord is snel en gemakkelijk schoongeveegd, klaar voor een nieuwe maand vol plannen!

De verschillende soorten sticky whiteboards

  • To do classic
  • To do overvier
  • Maandplanner
  • Weekplanner
  • Familieplanner
  • Blanco
  • Memo notes

Bestel jouw GreenStory Sticky Planbord vandaag nog en begin direct met het organiseren van jouw leven!