Loading...

GreenStory - Maandplanner Whiteboard - Sticky Whiteboard - Medium - met Sticky Pen

Greenstory

  • ISBN: 5060574181210
Productinformatie
Type planner:Maandplanner
Looptijd agenda:Geen looptijd
Periodieke indeling:Dag , Maand , Week
Ophangbaar:Ja
Merk:Greenstory
Binding schrijfblok:Verlijmd
Materiaal & afmetingen
Product breedte:24.5 cm
Product lengte:30 cm
Materiaal:Rubber
Verpakkingsgewicht:50 g
Productinformatie
Kleur:Basic M - 32 x 24,5 cm
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal , 2024
Product hoogte:5 mm
Verpakking breedte:24.5 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:30 mm
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal , 2024
Product hoogte:5 mm
Verpakking breedte:24.5 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:30 mm

Samenvatting

Op zoek naar een herplakbare maandplanner die je op verschillende plekken in huis kunt gebruiken? Dan is de GreenStory maandplanner perfect voor jou! Met deze maandkalender creëer je eenvoudig overzicht in je hectische leven. Zo kun je de maandplanner gebruiken om je taken, doelen en belangrijke data overzichtelijk te houden, waardoor je efficiënter en stressvrij je maand doorkomt. Zeg vaarwel tegen vergeten afspraken en verwelkom de rust van een maandplanner in je dagelijkse routine!

De pluspunten

✓ Uitwisbaar en duurzaam
✓ Eindeloos herplakbaar
✓ Vergeet nooit meer belangrijke afspraken, taken en doelen

Onmisbaar in ieder huishouden

Deze maandplanner is een handig hulpmiddel voor gezinnen. Hang de planner op een centrale plek op, zoals bij de deur, op de koelkast, op het raam of op het bureau, zodat iedereen op de hoogte is van belangrijke gebeurtenissen. Op deze manier is het een stuk makkelijker om afspraken op elkaar af te stemmen en geniet het hele gezin van een soepele planning!

Een visuele weergave

Door de visuele weergave van je planning kun je snel en efficiënt zien wat er op het programma staat, waardoor je nooit meer belangrijke deadlines en evenementen mist. Of het nu gaat om schoolreisjes, zakelijke vergaderingen of sociale activiteiten, de GreenStory planner zorgt gegarandeerd voor een duidelijk overzicht.

Eenvoudig te bevestigen

Dankzij de handige herplakbare kleeflaag aan de achterkant van de sticky whiteboard maandplanner, is het bevestigen zeer eenvoudig. Zo kun je de planner aanbrengen op gladde, vlakke en niet-poreuze oppervlakken, zoals een keukenkastje, een deur of zelfs op je bureau.


Ervaar de voordelen nu zelf!

  • Organiseer jouw leven met gemak – Of je nu een drukke professional, een student met deadlines of een gezin met veel verschillende activiteiten bent, deze maandplanner is ideaal om overzichtelijk te blijven.
  • Eindeloos herbruikbaar – De maandplanner is herbruikbaar, waardoor je elke maand opnieuw je planning aan kunt passen en bij kunt werken volgens je behoeften.
  • Geschikt voor thuis of op kantoor – De maandplanner is veelzijdig en kan door het hele gezin gezamenlijk of juist individueel gebruikt worden. Hierdoor is het ideaal voor zowel thuis als op kantoor!
  • Gemakkelijk schoon te maken – Het schoonmaken van de maandplanner is heel eenvoudig. Een beetje water op een doekje en het bord is snel en gemakkelijk schoongeveegd, klaar voor een nieuwe maand vol plannen!


De verschillende soorten sticky whiteboards

  • To do classic
  • To do overvier
  • Maandplanner
  • Weekplanner
  • Familieplanner
  • Blanco
  • Memo notes

Bestel jouw GreenStory Sticky Whiteboard vandaag nog en geniet iedere maand weer van een overzichtelijke planning!