Loading...

Het Handboek voor Marketing Evangelisten

Stefano Calicchio

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9791220264846
Hoe kunt u uw producten, uw ideeën of uw bedrijf promoten met behulp van de principes van de marketing evangelist
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:15 februari 2021
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Ebook Formaat:Adobe ePub
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Wat is de marketing evangelist en hoe werkt het? Wat zijn de werkingsprincipes van de discipline? Hoe werkt het om een wereld te creëren waarin mensen graag deelnemen?
De marketing evangelist vertegenwoordigt een echte discipline gericht op een paradigmaverschuiving. Het verandert niet alleen de prestaties van uw verkooprapporten, het richt zich op veel bredere en diepere doelen. Wanneer het op de juiste manier wordt toegepast, kan het letterlijk de wereld veranderen.
In deze gids vindt u de grondbeginselen. Als u in zaken bent, zult u ontdekken hoe u onstuitbare aandacht voor uw bedrijf kunt genereren. Als je in de kunst zit, bouw je een legioen fans op voor je kunstvorm, muziek of geschriften. Als je in de sociale arena zit, krijg je spontaan activisten bereid om voor je zaak te vechten. Als u niet in een van de bovenstaande categorieën valt, lees dan dit boek om erachter te komen hoe mensen en bedrijven proberen uw meningen en overtuigingen over de wereld diepgaand te beïnvloeden.
De "customer evangelist" is een marketingtechniek met een groot potentieel, maar om hem te begrijpen, moet u de principes en de werking ervan bestuderen. Dit inleidende handboek wil de deur openen naar kennis over dit complexe onderwerp.