Loading...

De ebookfabriek

Stefano Calicchio

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9791220242516
Strategieën, ideeën en operationele instructies voor het creëren van inkomstenstromen door het schrijven en publiceren van een e-boek
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:26 december 2020
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Hoe maak je van het idee van een ebook een bron van inkomsten? Hoe kunt u met succes de ebookmarkt betreden? Wat zijn de strategieën die worden gevolgd door auteurs die in staat zijn om een stabiel inkomen te verdienen door middel van digitaal publiceren?

Deze gids is ontworpen om strategieën, ideeën en operationele instructies te bieden voor degenen die een succesvol ebook willen schrijven en publiceren, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Binnenin ontdekt u hoe u via uw digitale publicaties inkomsten kunt creëren. Maar door toe te treden tot de rangen van auteurs die kunnen bogen op hun eigen publicatie in de e-boekenmarkt kunt u ook nieuwe en opwindende carrièreperspectieven krijgen.
In dit praktische handboek ontdekt u hoe u een gestage inkomstenstroom kunt genereren door het schrijven van e-boeken. De lezer wordt bij de hand genomen en begeleid op een informatieve reis die een overzicht biedt van de industrie. Van e-boekontwerp tot marktonderzoek, van publicatie en distributie tot marketingstrategieën. Dit alles in een eenvoudige, essentiële en directe taal. Stop met het verspillen van tijd door te proberen te begrijpen welke strategieën echt werken en ontdek nu hoe u het meeste uit uw tijd en ervaring kunt halen met een gids die u op een snelle en essentiële manier kan bieden wat u zoekt.