Loading...

Het marketingplan in 4 stappen

Stefano Calicchio

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9788835880684
Strategieën en belangrijke stappen om marketingplannen te maken die werken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:17 augustus 2020
Ebook Formaat:-299660
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Studieboek:Ja

Samenvatting

Wat is een marketingplan en hoe werkt het? Wie heeft het echt nodig en hoe kan het een professional of bedrijf helpen om een voorsprong op de concurrentie te krijgen? Hoe kan het een verschil maken bij de ontwikkeling van een bedrijf?

In deze gids vindt u eenvoudige, duidelijke en uitgebreide uitleg over hoe u een marketingplan goed kunt opstellen en wat de best practices zijn die vandaag de dag beschikbaar zijn om deze taak uitstekend uit te voeren. Het boek neemt de lezer bij de hand en begeleidt hem door vier stapsgewijze stappen, die de kernpunten van het onderwerp belichten:

- wat een marketingplan is en hoe het werkt;
- hoe een effectief marketingplan te schrijven;
- hoe een succesvol marketingplan te structureren;
- wat zijn de beste praktijken, de meest voorkomende fouten en de meest effectieve hulpmiddelen voor het meten van de resultaten.

Het bouwen van een succesvol marketingplan kan voor iedereen toegankelijk worden, maar alleen als je weet hoe. Stop met het verspillen van tijd achter duizenden pagina's theoretische handleidingen en ontdek wat echt belangrijk is met eenvoudig, stimulerend en direct lezen.