Loading...

Het Grote Basboek voor Beginners

Maarten Bakker

  • Bindwijze: Ringband
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789083020709
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Ringband
Oorspronkelijke releasedatum:25 augustus 2019
Aantal pagina's:140
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties in kleur
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Overige kenmerken
Editie:Eerste
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:Eerste
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee

Samenvatting

Het Grote Basboek voor Beginners deel 1 is dé nieuwe basgitaarmethode waarin de echte basis van het basspel in duidelijke stappen wordt uitgelegd.

Aan de hand van 122 audiotracks leer je de belangrijkste noten op de basgitaar vinden, eenvoudige bladmuziek lezen, en je gehoor voor de bas ontwikkelen.

De lesstof is gebaseerd op wat er in de praktijk van jou als bassist verwacht wordt, zodat je snel kunt samenspelen met anderen (of met opnames van liedjes).

De opbouw start bij de absolute beginner, en gaat heel geleidelijk. Daardoor wordt er geen overdonderende hoeveelheid informatie aangeboden, en ga je de basgitaarvaardigheden en kennis ook écht beheersen.

Het boek bestaat uit 140 pagina’s in kleur met een heldere layout, zodat je de stof overzichtelijk gepresenteerd krijgt. Bovendien is het gebonden als ringband zodat het op de bladmuziekstand goed open blijft staan.

De audiotracks zijn op elk apparaat te streamen en downloaden vanaf www.maartenmusic.com/basboek-audio

Voor docenten: Als een leerling dit boek heeft afgerond kan deze op eenvoudige wijze met akkoordenschema’s meespelen, noten op het gehoor opzoeken, logische vingerzettingen bedenken, ritmes lezen t/m achtste noten en rusten, en noten lezen in het eerste octaaf van de basgitaar.