Loading...

Keukenlab

Eke Mariën

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789038805955
Word een betere kok door te koken met kennis
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:24 september 2019
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Eke Mariën
Tweede Auteur:Jan Groenewold
Hoofdillustrator:Tijs Koelemijer
Hoofdredacteur:Saskia van Osnabrugge
Hoofdredacteur:Saskia van Osnabrugge
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:222 mm
Product hoogte:27 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:222 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1291 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:222 mm
Product hoogte:27 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:222 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1291 g

Samenvatting

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.

Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen.
Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.