Loading...

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Anna Barnett

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789000367870
recepten en tips
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 augustus 2019
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anna Barnett
Tweede Auteur:Anna Barnett
Hoofdredacteur:Kim Lightbody
Hoofdredacteur:Kim Lightbody
Vertaling
Eerste Vertaler:Roselle de Jong
Tweede Vertaler:Roselle de Jong
Originele titel:How to be gluten free and keep your friends - recipes and tips
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:167 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:535 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:167 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:535 g

Samenvatting

50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn

Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.

De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.