Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 27 juni 2019 |
Aantal pagina's: | 192 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Jeroen Hazebroek |
Tweede Auteur: | Leonard Elenbaas |
Tweede Auteur: | Leonard Elenbaas |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 221 mm |
Product hoogte: | 19 mm |
Product lengte: | 276 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 221 mm |
Verpakking hoogte: | 19 mm |
Verpakking lengte: | 276 mm |
Verpakkingsgewicht: | 844 g |
eWaste: | Nee |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 221 mm |
Product hoogte: | 19 mm |
Product lengte: | 276 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 221 mm |
Verpakking hoogte: | 19 mm |
Verpakking lengte: | 276 mm |
Verpakkingsgewicht: | 844 g |
eWaste: | Nee |
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vegetarische BBQ kan zijn. Ze gaan hierbij uit van verschillende bereidingswijzen van groente, zoals poffen, roosteren en grillen, wokken en langzaam en indirect garen.
Naast vegetarisch of zelfs vegan, zijn de meeste van hun recepten zelfs glutenvrij. Met recepten voor een langzaam gegaarde bloemkool, gegrild fruit, vegan burgers en spicy wokrecepten.