Loading...

Baru Belanda

Pascal Jalhay

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789059569034
Een ode aan de Indische keuken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:04 februari 2019
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Pascal Jalhay
Hoofdauteur:Pascal Jalhay
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:212 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:288 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:288 mm
Verpakkingsgewicht:1366 g
Overige kenmerken
Editie:2
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:212 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:288 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:288 mm
Verpakkingsgewicht:1366 g

Samenvatting

In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van het goede van toen en gebruikmakend van de creativiteit en kennis van nu wil hij de Indische keuken weer modern maken.


Baru Belanda is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. In dit monumentale boek geeft Pascal Jalhay zijn visie op de Indische keuken met de culinaire passie en creativiteit waar hij al sinds jaar en dag om wordt geroemd.


Met medewerking en recepten van Anita Boerenkamp (Spandershoeve), Arjuna Besenboem (Restaurant Nakal), Betty van Bokhoven (De Sawa), Danny Jansen (24Kitchen), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder), Eduard Roesdi (Iboe Tsjilik), Frank Deuning (Restaurant The Raffles), Hans van Triest (Restaurant Kerckebosch), Jaimie van Heije (Jaimie van Heije), Jeff Keasberry, Jermain De Rozario (De Rozario*), Jimmy Lohamzah (Bali James), Lonny Gerungang (Di Roemah), Syrco Bakker (Pure C**).