Loading...

Autotheorieboek Rijbewijs B met Oefenboek en Samenvatting CBR Auto Theorie Leren Rijbewijs B 2021

LeerTheorie BV

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: LeerTheorie
  • ISBN: 8719274515838
  • Review:
AutoTheorieboek pakket van Nederland met een AutoTheorie oefenboek en een samenvatting
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Boek & Overig item
Druk:AutoTheorieboek
Verschijningsdatum:mei 2021
Aantal pagina's:440 pagina's
Kaarten inbegrepen:Ja
AVI code:AVI Start
Aanbevolen leeftijd:17 - 99 jaar
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Auteur(s):LeerTheorie BV | Auto theorieboek
Auteur(s):LeerTheorie BV | Auto theorieboek
Vertaling
Vertaald door:Auto theorieboek
Originele Titel:AutoTheorieboek 2021 met AutoTheorie Oefenboek en Samenvatting
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)

Samenvatting

AutoTheorieboek met AutoTheorie Oefenboek en AutoTheorie Boek Samenvatting CBR Auto Theorie Leren Rijbewijs B 2021 (NIEUW!)

Auto Theorieboek 2021 Rijbewijs B

LeerTheorie heeft jarenlange ervaring in theoriemiddelen voor auto, motor, brommer en vaarbewijs theorie. Heel veel leerlingen hebben met de theorieboeken van LeerTheorie hun examen succesvol behaald.

Het auto theorieboek van LeerTheorie BV is een 300 pagina tellend boek, opgedeeld in de CBR categorieën. In elk opvolgend hoofdstuk leert het auto theorieboek van LeerTheorie je de actuele lesstof van het CBR op logische wijze.

Door de speciale opzet en structuur van het boek navigeer je makkelijk door de auto theorie heen en leer je op slimme wijze. Het auto theorieboek biedt ook tips en trucs om de stof eenvoudig te onthouden.

Het auto theorieboek van LeerTheorie BV bestaat uit 25 hoofdstukken en behandelt alle onderwerpen zoals verkeerswetgeving, gevaar herkenning, voorrang, verkeersborden en meer.

Onze verkeersdocenten die ook theorieles klassikaal aanbieden, houden de leerstof van het auto theorieboek constant actueel. Het boek is inclusief

- Meer dan 110 vragen

- Uittreksels

- Antwoorden op de 110 vragen

Gebruik dit auto theorieboek om jezelf goed voor te bereiden op de CBR auto theorie-examen. De oefenvragen in het boek kan je gebruiken om je kennis te toetsen.

Auto Oefenboek Rijbewijs B met 12 CBR examen

Dit is de uitgave met de voordeligste vragentraining (780 vragen + antwoorden) voor het Auto theorie examen. Met dit oefenboek voor het rijexamen (auto rijbewijs B) is er de mogelijkheid voor iedere (aspirant)chauffeur om buiten de computer te oefenen in het beantwoorden van mogelijke (examen)vragen. Het boek is verdeeld in twaalf hoofdstukken van 65 vragen, 780 in totaal, de antwoorden komen na ieder hoofdstuk. In de verkeerssituaties wordt rekening gehouden met de Europese richtlijnen. Een aanbevolen uitgave voor zowel kandidaten als ervaren autorijders.

AutoTheorie Samenvatting 2020

LeerTheorie heeft een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek Auto Rijbewijs B geschreven. En deze bieden we dan ook graag aan je aan. Wij begrijpen dat jij het druk hebt, en maken het daarom graag makkelijker voor jou. De samenvatting bestaat uit 82 pagina’s en wordt meegezonden met het boek.

Waarom deze samenvatting?

- Kort en bondig

- Makkelijk en eenvoudig leren

- Tijdbesparend

- Puntjes op de i zetten voor het examen

- Verkeersborden

Inclusief gratis online vragen!