Loading...

Culinary notebooks Pasta

Rebo Productions

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789036636506
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:31 augustus 2018
Aantal pagina's:120
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:454 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:454 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Geniet van pasta zoals pasta bedoeld is, en dan ook nog eens onder leiding van een Italiaanse topkok. Probeer simpelweg onze schotels van kant-en-klare pasta, of maak zelf je pastadeeg en maak de meest creatieve gerechten. In dit boek vind je tal van klassieke en regionale gerechten, zoals pasta alla norma, tagliatelle caprese of cannelloni met vleessaus. Of ga voor innovatieve gerechten als rigatoni met kreeft, spaghetti met blauwe kaas en peer of lasagne met pesto en champignons