Loading...

Wildbijbel

Peter Klosse

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048844845
Werken met wild
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:09 oktober 2018
Aantal pagina's:464
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Peter Klosse
Hoofdillustrator:Tijs Koelemeijer
Hoofdredacteur:Saskia Lelieveld
Hoofdredacteur:Saskia Lelieveld
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:44 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1177 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:162 mm
Product hoogte:44 mm
Product lengte:218 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:162 mm
Verpakking hoogte:44 mm
Verpakking lengte:218 mm
Verpakkingsgewicht:1177 g

Samenvatting

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild