Loading...

Auto Theorie Boek Rijbewijs B

VekaBest Verkeersleermiddelen

  • Bindwijze: Boek & Overig item
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789067992848
Auto Theorieboek 2019 van Vekabest - Auto Theorie Leren - met Online Speed Theorie
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Aantal pagina's:300
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:VekaBest Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto theorieboek Vekabest 2018 All-IN
Originele titel:Auto Theorie Boek Auto theorieboek Vekabest 2019 All-IN
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:24 mm
Verpakking hoogte:6 mm
Verpakking lengte:35 mm
Verpakkingsgewicht:350 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:24 mm
Verpakking hoogte:6 mm
Verpakking lengte:35 mm
Verpakkingsgewicht:350 g

Samenvatting

Auto Theorie Boek Rijbewijs B - Auto Theorieboek 2019 Vekabest - Auto Theorie Leren - met Online Speed Theorie Compleet All-In


Auto Theorieboek Rijbewijs B
Leer de auto theorie uit een super actueel auto theorieboek. Het boek bevat 14 hoofdstukken, 300 pagina’s en zit boordevol met afbeeldingen, illustraties en praktische voorbeelden. Niet alleen maakt dat het leren leuker, ook zorgt het ervoor dat de theoriestof makkelijker te begrijpen is.


Samengevat heb je met dit product:
- 1 auto theorieboek
- Leerstof die perfect aansluit op de CBR-eisen
- De nieuwste verkeersregels
- Gratis en supersnelle verzending


Het auto theorieboek is altijd up-to-date met de nieuwste Nederlandse verkeersregels en met de laatste eisen van het CBR. Tijdig updaten is belangrijk omdat het CBR de neiging heeft om vaker nieuwe vragen te stellen. Met een oud theorieboek met verouderde verkeerswetgeving leer je deze nieuwe regels niet. Je kunt dan ook de nieuwe CBR vragen niet goed beantwoorden. Het kopen van een tweedehands boek is dan ook altijd af te raden. Het is altijd het beste om een gloednieuw auto
theorieboek aan te schaffen.


Het auto theorieboek is verdeeld over 14 hoofdstukken. Elk hoofdstuk behandelt een ander onderwerp. Eén van de onderwerpen uit het boek behandelt bijvoorbeeld de verkeerstekens en een ander hoofdstuk behandelt rij-manoeuvres. Het boek bevat 300 pagina’s.


Auto Theorie Speed Theorie Online Examen Training



Speedtheorie Auto is een krachtige en bondige Internetopleiding.
Samengevat heb je met dit product:
- 3 maanden toegang tot de online auto theoriecursus
- 5 uur online examentraining
Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert. De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen.


Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen. Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.


Bij deze online theoriecursus zit ook een toegangscode voor 5 uur online examentraining. De online examentraining bestaat uit heel veel oefenvragen, uit 40 echte CBR theorie-examens en uit een persoonlijke foutenbank waarmee je de vragen die je fout hebt beantwoord nogmaals kunt bekijken.