Taal: | nl |
Bindwijze: | E-book |
Oorspronkelijke releasedatum: | 24 november 2017 |
Aantal pagina's: | 165 |
Ebook Formaat: | EPUB met digitaal watermerk |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | Joke Reijnders |
Tweede Auteur: | Nele de Doncker |
Co Auteur: | Stefaan Dumon |
Co Auteur: | Stefaan Dumon |
Lees dit ebook op: | Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet) |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
Editie: | 1 |
Studieboek: | Nee |
Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In Brood bakken voor Dummies vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten. Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder Koken voor Dummies. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar belangstelling voor brood bakken gewekt. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.