Loading...

Blij suikervrij zoet!

Saskia Koopman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789492537041
zonder geraffineerde suikers en geheel glutenvrij
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:27 november 2017
Aantal pagina's:170
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Saskia Koopman
Hoofdredacteur:Vivian Rutte
Tweede Redacteur:Vivian Rutte
Tweede Redacteur:Vivian Rutte
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:734 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:19 mm
Product lengte:219 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:219 mm
Verpakkingsgewicht:734 g

Samenvatting

Dat suikervrij bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst Saskia Koopman in dit boek. Zij bakt zonder geraffineerde suikers. Werkelijk om te smullen

Taartjes, koekjes, chocoladepasta, ijsjes en nog veel meer zoet lekkers, alles zonder geraffineerde suikers. En geheel glutenvrij. Wat een feest! Juist in deze tijd dat mensen zo min mogelijk suiker willen gebruiken komt Saskia Koopman met dit boek met 70 recepten voor allemaal lekkere zoete gerechten. Ze gebruikt geen zoetstoffen maar "pakketjes zoet uit de natuur". Denk aan bv dadels, vijgen en banaan. Saskia is bekend van haar foodblog "Blij Suikervrij". De recepten in dit boek zijn niet eerder gepubliceerd op haar blog.
Een prachtig vormgegeven boek met hardcover.