Loading...

De wonderen van Jezus 3 - De verlamde man

Vrouwke Klapwijk

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Uitgeverij Columbus
  • ISBN: 9789085433583
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:augustus 2017
Afmetingen:Afmeting: 18,1 x 14,7 x 1,7 cm
Aantal pagina's:22 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Aanbevolen leeftijd:4 - 8 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Vrouwke Klapwijk
Illustrator:Studio Columbus
Co-illustrator:Studio Columbus
Co-illustrator:Studio Columbus

Samenvatting

Wat is het huis waar Jezus is vol! Aron ziet dat de vier mannen die hun vriend naar Jezus toe willen brengen het dak op gaan. Ze maken zomaareen gat in het dak om hem naar Jezus te brengen. Dankzij Jezus kan hun vriend weer staan en lopen. Hij heeft zijn draagbed niet meer nodig.

De serie De wonderen van Jezus neemt kinderen mee achter Jezus aan, naar de plaatsen waar mensen Jezus ontmoeten. Daar zien ze wat Jezus doet voor mensen die hulp nodig hebben. De wonderen van Jezus is een serie kartonboekjes voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

In de kartonboekjes wordt op een aansprekende manier verteld over de wonderen van Jezus voor de blinde Bartime├╝s, de zieke man in Betzata, de verlamde die door zijn vrienden door het dak wordt neergelaten, de vissers op het meer, de duizenden mensen op de berg en de moeder van Petrus.

De teksten zijn geschreven door Vrouwke Klapwijk. Zij heeft aan meerdere kinderbijbels meegewerkt. De boekjes zijn geïllustreerd en vormgegeven door Studio Columbus: een groep creatieve jonge mensen met gevoel voor kleur en sfeer.