Loading...

BBQ-sauzen, rubs & marinades

Steven Raichlen

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789045215136
ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:23 mei 2017
Aantal pagina's:356
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Steven Raichlen
Hoofdauteur:Steven Raichlen
Vertaling
Eerste Vertaler:Anna Penta
Tweede Vertaler:Anna Penta
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:205 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:237 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:205 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:237 mm
Verpakkingsgewicht:1348 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:205 mm
Product hoogte:38 mm
Product lengte:237 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:205 mm
Verpakking hoogte:38 mm
Verpakking lengte:237 mm
Verpakkingsgewicht:1348 g

Samenvatting

Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken.

BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!


Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant die heerlijke explosie van smaken geeft. Wanneer gebruik je een natte marinade en wanneer kun je beter kiezen voor een droge rub? Wat zijn de voordelen van glazuren? Wanner moet je vlees juist infuseren met smaken? Het komt allemaal aan bod in BBQ-sauzen, rubs en marinades.