Loading...

Klinische interpretatie van ECG's

Asaf Gafni

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Gezondheid & Lichaam
  • ISBN: 9789043035606
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:07 februari 2017
Aantal pagina's:179
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Asaf Gafni
Tweede Auteur:Steven C. Glas
Co Auteur:Lois A. Daamen
Co Auteur:Lois A. Daamen
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:414 g
Product breedte:171 mm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:240 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:414 g
Product breedte:171 mm
Product hoogte:11 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:171 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:240 mm

Samenvatting

Klinische interpretatie van ECG's 1e druk is een boek van Asaf Gafni uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043035606

Interpretatie van ECG's in de kliniek geldt als een basiscompetentie van artsen en andere (gespecialiseerde) zorgverleners. In geen domein binnen de klinische diagnostiek bestaat een groter verschil tussen de behoefte aan adequate scholing enerzijds en de uiterst gecompliceerde en diepgaande materie anderzijds. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar scholing op het gebied van ECG's voortdurend op de voorgrond staat bij zorgprofessionals die werkzaam zijn in diverse specialismen, zoals cardiologie, hartbewaking (CCU), spoedeisende geneeskunde, interne geneeskunde, longziekten, anesthesie en intensive care.
Met dit boek en de e-learning op het leerplatform datzaljeleren.nl hebben de auteurs een unieke methode samengesteld, waarbij geprogrammeerd en adaptief leren wordt gecombineerd met helder, relevant en interactief studiemateriaal. Via deze methode, intussen de gouden standaard in Nederland, hebben sinds 2007 vele duizenden artsen en verpleegkundigen een krachtige basis verkregen in de klinische interpretatie van ECG's.
Klinische interpretatie van ECG's is geschreven voor (para)medische studenten en zorgprofessionals.
Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Je vindt daar video's, animaties en diverse oefeningen die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.
Asaf Gafni is als spoedeisende hulparts met het aandachtsgebied cardiologie sinds 2003 intensief betrokken bij het verzorgen en innoveren van klinisch onderwijs. Steven C. Glas is fysiologie-expert en heeft als learning analytics-specialist zorg gedragen voor de juiste afstemming van de elementen in het boek en de e-learning, waarbij elke student op individuele wijze begeleid wordt door de oefeningen. Lois A. Daamen is arts en taalkundig expert en heeft binnen ExpertCollege meerdere cardiologiegerichte e-learningmodules geschreven.