Loading...

De wezens

Matt Haig

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048838059
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:19 mei 2017
Aantal pagina's:284
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Matt Haig
Hoofdauteur:Matt Haig
Vertaling
Eerste Vertaler:Monique Ter Berg
Tweede Vertaler:Monique Ter Berg
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Professor Andrew Martin, een vriendelijke wiskundige en een ogenschijnlijk perfecte held voor dit verhaal, gaat dood nog voor het boek begint. Zoals de buitenaardse verstekeling die zich schuilhoudt in zijn lichaam echter al snel ontdekt: Andrew was helemaal niet zo'n aardige man.
Vlak voor zijn dood loste professor Martin een ogenschijnlijk onmogelijke wiskundige stelling op, waarop de verstekeling naar onze planeet werd gestuurd om al het bewijs rondom die ontdekking te vernietigen. Gaandeweg leert de verstekeling steeds meer over het leven van de professor, van zijn familie, en van 'de wezens' op planeet Aarde. Wanneer hij voor zijn eigen vrouw begint te vallen, en zijn eigen zoon aardig begint te vinden - zij hebben geen idee dat hij Andrew niet meer is - zal hij moeten kiezen tussen het succesvol afhandelen van zijn missie, en een nieuw thuis te vinden op onze wereld.