Loading...

Streetfood - Tokyo Street Food

Tom Vandenberghe

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789401437486
Koken en reizen in Japan
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:19 mei 2017
Aantal pagina's:216
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Tom Vandenberghe
Tweede Auteur:Luk Thys
Co Auteur:Miho Shibuya
Co Auteur:Miho Shibuya
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:241 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:647 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:163 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:241 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:163 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:647 g

Samenvatting

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door bruisende steden als Tokyo, Fukuoka en Osaka, op zoek naar culinaire ontdekkingen. Bijgestaan door Miho en Tomoko, dames die het Japans koken in hun genen hebben, delen Tom en Luk hun opvallendste ervaringen, de beste adresjes en de lekkerste Japanse gerechten. Laat je onderdompelen in de inspirerende Japanse cultuur en gastronomie.