Loading...

Achter gesloten deuren

b. a. paris

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789026336904
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:11 oktober 2016
Aantal pagina's:227
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:b. a. paris
Hoofdauteur:b. a. paris
Vertaling
Eerste Vertaler:Ireen Niessen
Tweede Vertaler:Ireen Niessen
Originele titel:Behind Closed Doors
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

De internationale bestsellerthriller Achter gesloten deuren van BA Paris houdt je van begin tot eind geboeid. Andere thrillers van deze auteur zijn Gebroken en Breng me terug.

Achter gesloten deuren van B.A. Paris lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. Achter gesloten deuren is de spannende thriller die iedereen leest!

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Achter gesloten deuren houdt je van begin tot eind geboeid. Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië!

‘Een van de topthrillers van 2016!’