Loading...

Patisserie!

Christophe Felder

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048313662
210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 september 2016
Aantal pagina's:800
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Christophe Felder
Hoofdauteur:Christophe Felder
Vertaling
Eerste Vertaler:Félice Portier
Tweede Vertaler:Félice Portier
Co Vertaler(s):Aniek Njiokiktjien
Originele titel:Patisserie!
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:193 mm
Product hoogte:58 mm
Product lengte:259 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:193 mm
Verpakking hoogte:5.80 cm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:2795 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:193 mm
Product hoogte:58 mm
Product lengte:259 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:193 mm
Verpakking hoogte:5.80 cm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:2795 g

Samenvatting

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder