Loading...

Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Ankhhermes, Uitgeverij
  • ISBN: 9789020212723
  • Review:
de uitdaging van deze tijd
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:20
Verschijningsdatum:mei 2016
Afmetingen:Afmeting: 21 x 16,4 x 2,6 cm
Aantal pagina's:224 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Eckhart Tolle
Auteur(s):Eckhart Tolle
Vertaling
Vertaald door:Peter Roelofsen | Peter Roelofsen
Originele Titel:A New Earth Awakening To Your Life S Purpose
Character
Personage:Geen personage

Samenvatting

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in 'Een nieuwe aarde' de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Eckhart Tolle heeft in 'Een nieuwe aarde' een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn.

Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat 'Een nieuwe aarde' in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers 'De kracht van het nu', wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.