Loading...

De verborgen glimlach

Nicci French

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789026332142
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:331
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Illustraties:Nee
Vertaling
Eerste Vertaler:Molly van Gelder
Tweede Vertaler:Molly van Gelder
Co Vertaler(s):Eelco Vijzelaar
Originele titel:Secret Smile
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Primaire Productiemaatschappij:Anthos
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:142 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:216 mm
Overige kenmerken
Primaire Productiemaatschappij:Anthos
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:142 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:216 mm

Samenvatting

"De verborgen glimlach' van Nicci French is een ijzingwekkende en beklemmende thriller over een ex-vriend die uit is op wraak.
Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze haar nieuwe liefde Brendan lezend in haar dagboek aan. Ze is zo woest dat ze de prille relatie verbreekt. Twee weken later spreekt ze haar zusje, die er stralend uitziet. Er is een nieuwe man in haar leven, vertelt ze, en hij heet Brendan. Tot Miranda's schrik blijkt het om haar ex te gaan. Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling, en uiteindelijk angstaanjagender dan haar ergste nachtmerrie.
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. Hun meest recente werk bestaat uit de serie over psychotherapeute Frieda Klein, waarvan onder andere "Blauwe maandag' en "Als het zaterdag wordt' zijn verschenen.
""De verborgen glimlach' is spannend en zo vlot geschreven dat je je geheel mee laat slepen.' – Trouw

Recensie(s)

Als Miranda na een vermoeiende werkdag thuiskomt, treft ze haar nieuwe vriend Brendan liggend op de bank aan, lezend in haar dagboek. Woedend zet ze hem de deur uit. Twee weken later vertelt haar zusje Kerry haar dat er een nieuwe liefde in haar leven is: Brendan. Miranda weet niet hoe ze het heeft. En als Brendan op het verlovingsfeestje van hem en Kerry in Miranda's oor fluistert dat hij nog steeds denkt aan een bepaalde seksuele handeling met haar, is het voor Miranda duidelijk hoe verdorven Brendan is. Maar hoe ze iedereen ook probeert te overtuigen van Brendans slechtheid, niemand wil naar haar luisteren, haar gedrag zou te wijten zijn aan het feit dat haar relatie met Brendan op de klippen liep. De hele situatie met Brendan wordt uiteindelijk heel angstaanjagend. Zoals gebruikelijk is de hoofdpersoon in deze uiterst spannende en boeiende Nicci French-thriller een moderne, onafhankelijke vrouw. Kleine druk.