Loading...

BV in balans - Elementaire bedrijfseconomie niveau 3 en 4 Werkboek dl. 2

Edward van Balen

  • Bindwijze: Losbladig
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
  • ISBN: 9789006640915
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Losbladig
Druk:4
Verschijningsdatum:november 2015
Afmetingen:Afmeting: 29,7 x 21 x 1,5 cm
Aantal pagina's:170 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Edward van Balen | Pieter Mijnster
Co-auteur:Pieter Mijnster
Co-auteur:Pieter Mijnster

Samenvatting

Elementaire Bedrijfseconomie deel 2 behandelt ondernemingsvormen. Vermogensbehoefte, financieringen, geldstromen en winstgevendheid van ondernemingen komen daarbij aan bod. Ook wordt getoond hoe een zzp'er deze gegevens gebruikt om een gedegen ondernemingsplan op te stellen.

Dit werkboek hoort bij het Basisboek Elementaire Bedrijfseconomie deel 2 en bevat de opdrachten van dit deel. De inhoud is geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over ondernemingsvormen.

Elementaire Bedrijfseconomie deel 2 behoort tot de serie BV in Balans. De serie BV in Balans biedt lesmateriaal voor de opleiding tot Financieel administratief medewerker, Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent Accountant.

BV in Balans - De beste voorbereiding op financiële beroepen
De serie BV in Balans biedt lesmateriaal op mbo-niveau voor administratieve en economische functies. De leermiddelen uit deze serie zijn ontwikkeld op basis van het kwalificatiedossier voor de Financieel administratieve beroepen zoals deze geldt vanaf augustus 2016 en sluiten aan op de toetsmatrijzen van SPL.

Met de serie BV in Balans kun je ondersteunend leren in een klassikale of zelfstandige situatie. De serie houdt rekening met verschillende leerstijlen van studenten, en onderwijsstijlen van docenten. De student wordt uitgenodigd om op een eigen manier de leerstof en opdrachten te verwerken, waarbij één doel voorop staat: voorbereiden op een beroep in de financiële wereld.

BV in Balans heeft een doordachte didactische opbouw met een heldere structuur. De theorieboeken geven een heldere uitleg van de vakinhoud, verduidelijkt met voorbeelden. De werkboeken starten met oriënterende vragen en kennisvragen. Routineopdrachten, praktijktaken en een integrale casus bieden jou de kans om de vaardigheden, nodig voor het uitvoeren van kerntaken, eigen te maken. Het is met de methode ook mogelijk om volledig digitaal te werken.