Loading...

Third Plate

Dan Barber

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: en
  • ISBN: 9780349141701
Field Notes on the Future of Food
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:05 mei 2016
Aantal pagina's:496
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Dan Barber
Hoofdauteur:Dan Barber
Overige kenmerken
Product breedte:126 mm
Product hoogte:40 mm
Product lengte:198 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:133 mm
Verpakking hoogte:48 mm
Verpakking lengte:196 mm
Verpakkingsgewicht:395 g
Overige kenmerken
Product breedte:126 mm
Product hoogte:40 mm
Product lengte:198 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:133 mm
Verpakking hoogte:48 mm
Verpakking lengte:196 mm
Verpakkingsgewicht:395 g

Samenvatting

Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.