Loading...

De nieuwe keuken van de Veluwe

Rene Zanderink

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789075271874
(chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingrediƫnten, recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:10 september 2015
Aantal pagina's:128
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Rene Zanderink
Tweede Auteur:Ria Dubbeldam
Hoofdillustrator:Hans Dijkstra
Tweede Illustrator:Wim van Hof
Hoofdredacteur:Ria Dubbeldam
Tweede Redacteur:Ria Dubbeldam
Co Redacteur:Tamara van Tricht
Co Redacteur:Tamara van Tricht
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:200 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:260 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:260 mm
Verpakkingsgewicht:534 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:200 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:260 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:260 mm
Verpakkingsgewicht:534 g

Samenvatting

Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.
In de nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.
Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.
Een uitgave van Nieuwe Veluwe en Blauwdruk.