Loading...

Werkboek chocolade & bonbons

Nederlands Bakkerij Centrum

  • Bindwijze: Losbladig
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789491849299
theorie- en praktijkopdrachten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Losbladig
Oorspronkelijke releasedatum:06 augustus 2015
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nederlands Bakkerij Centrum
Hoofdauteur:Nederlands Bakkerij Centrum
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:204 mm
Product hoogte:4 mm
Product lengte:289 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:4 mm
Verpakking lengte:289 mm
Verpakkingsgewicht:166 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:204 mm
Product hoogte:4 mm
Product lengte:289 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:4 mm
Verpakking lengte:289 mm
Verpakkingsgewicht:166 g

Samenvatting

Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Chocolade & bonbons. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen. Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken. De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase. In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiƫne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort. De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels: 1 Werkboek Zanddegen 2 Werkboek Korstdegen 3 Werkboek Beslag 4 Werkboek Chocolade & bonbons 5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat 6 Werkboek Amandelwerk & kokos 7 Werkboek Schuim 8 Werkboek Puddingen & ijs 9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood 10 Werkboek Luxe gerezen degen 11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood 12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg 13 Werkboek Desem 14 Werkboek Roggebrood 15 Werkboek Beschuit 16 Werkboek Koek