Loading...

PAPIAMENTO - PAPIAMENTS STAP VOOR STAP - WERKBOEK (Boek 2A)

Mario Dijkhoff

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789990494426
Papiaments voor beginners
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:92
Betrokkenen
Aantal pagina's:92
Overige kenmerken
Studieboek:Ja
Overige kenmerken
Studieboek:Ja

Samenvatting

PAPIAMENTS STAP VOOR STAP - WERKBOEK (boek 2A)

Let op: het Tekstboek (Boek 1) moet u ook apart bestellen, dat zit hier niet bij! (zonder het tekstboek heeft u niets aan het werkboek).

Werkboek (Boek 2A)

Papiamento un pa un betekent Papiaments stap voor stap en is bedoeld voor beginners. Deze methode is in 1993 ontwikkeld door Mario Dijkhoff, linguïst/taalwetenschapper en expert op het gebied van Papiamento op Aruba. Naar aanleiding van zijn ruime ervaring als docent, heeft hij dit studieboek specifiek voor Nederlandstaligen ontworpen. Het doel van deze methode is om de cursisten een stevige basis mee te geven. De oefeningen in het boek zijn ontworpen om het Papiaments te leren spreken en om het gesproken Papiaments te leren begrijpen.

Het leerpakket bestaat uit 2 studieboeken (apart te bestellen) die bij elkaar horen: boek 1 (tekstboek) en boek 2a (werkboek).

Wat biedt de methode? De zes hoofdstukken zijn gericht op alledaagse communicatie. Voorbeelden: het voeren van een eenvoudig gesprek met vrienden/kennissen, het voeren van gesprekken met een verkoper in de winkel en telefoongesprekken met vrienden/kennissen. Het werkboek bevat oefeningen, antwoorden, uitspraak- en grammaticaregels en een uitgebreide vocabulaire. (Het tekstboek bevat teksten, grammatica en heel veel spreekoefeningen).

Het leerpakket behoort tot de eerste druk, waardoor de lay-out wat verouderd oogt, echter doet dat inhoudelijk niets af aan de kwaliteit van deze succesvolle methode!

Spelling en aanwijzingen voor uitspraak sluiten aan bij het Dikshonario Woordenboek Papiaments-Nederlands / Nederlands-Papiaments | Mario Dijkhoff & M. Vos de Jesus

Gratis persoonlijke online ondersteuning

Zelfstudie is lastig zonder enige uitleg over hoe het boek is opgebouwd en hoe u de opdrachten kunt maken en nakijken. Daarom biedt Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen u een half uur gratis uitleg via Skype of WhatApp over deze methode.

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen

Om de taal en uitspraak goed te leren, raadt Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen iedereen aan om naast zelfstudie, ook enkele lessen Papiaments te volgen. Voor advies en informatie kunt u contact opnemen met Dijkhoff Papiamento Cursussen. Hier worden groepscursussen aangeboden in enkele steden en privéles via Skype of WhatsApp! www.dijkhoff-talen.nl

ARUBADAG FESTIVAL in AHOY ROTTERDAM (nog te bepalen dag)

Stichting Dijkhoff Papiamento Cursussen is dit jaar ook aanwezig met een stand tijdens het ARUBADAG FESTIVAL in AHOY ROTTERDAM! Bij onze stand kunt u persoonlijk informatie inwinnen over onze Papiamento cursussen, het leerboek Papiaments stap voor stap en het boek: Proverbio y Dicho di Aruba. Deze boeken kunt u deze dag natuurlijk ook aanschaffen. Hopelijk tot ziens!

Gregor Dijkhoff

www.dijkhoff-talen.nl - 0623509193