Loading...

Verborgen verleden

Rob van Drie

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Wetenschap & Natuur
  • Uitgever: Uitgeverij Wbooks
  • ISBN: 9789462580565
  • Review:
het stamboomboek
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:Heruitgave
Verschijningsdatum:november 2014
Afmetingen:Afmeting: 26,4 x 20,2 x 2,2 cm
Aantal pagina's:208 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Rob van Drie
Redacteur:Maarten van Bourgondiën
Co-redacteur:Maarten van Bourgondiën
Co-redacteur:Maarten van Bourgondiën

Samenvatting

Verborgen verleden Heruitgavee druk is een boek van Rob van Drie uitgegeven bij Uitgeverij Wbooks. ISBN 9789462580565

Wie zich in de geschiedenis van zijn familie verdiept, raakt in de ban van een boeiende bezigheid. Al zoekende in de archieven komt de een na de andere voorouder tot leven. 'Verborgen Verleden', de officiële uitgave bij het gelijknamige tv-programma, is hét handboek voor iedereen die zich met genealogie wil bezighouden. Stap voor stap leidt de auteur u door archieven, langs documenten en over websites, en vertelt hij wat er nodig is om een goede familiegeschiedenis samen te stellen.

Deze geheel herziene en geactualiseerde uitgave nodigt uit tot een ontdekkingstocht naar uw eigen familie. Ook komen de verhalen van een aantal bekende Nederlanders aan bod; onder meer Jack van Gelder, Waldemar Torenstra, Ruben Nicolai en Aaf Brandt Corstius gingen voor de tv-uitzendingen op zoek naar soms e voorouders. Met verrassende resultaten - want wiens zoektocht leidt naar Nederlands-Indië? En wie blijkt af te stammen van Karel de Grote?
Rob van Drie (1956) is plaatsvervangend directeur van het Centraal Bureau voor Genealogie in Den Haag. Hij is auteur van verschillende standaardwerken over stamboomonderzoek in Nederland.