Loading...

Het GQ mannenkookboek

Onbekend

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048309627
recepten van topkoks voor mannen met een goede smaak
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:14 januari 2014
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Onbekend
Hoofdredacteur:Paul Henderson
Hoofdredacteur:Paul Henderson
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:201 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1000 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:201 mm
Product hoogte:21 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1000 g
eWaste:Nee

Samenvatting

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.
In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.
Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.
Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:
Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.