Loading...

Donna Hay-de basics

Donna Hay

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789000337156
de beste recepten in een handomdraai
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:24 februari 2014
Aantal pagina's:136
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Donna Hay
Hoofdauteur:Donna Hay
Vertaling
Eerste Vertaler:Ester van Buuren
Tweede Vertaler:Ester van Buuren
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:219 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:297 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:219 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:297 mm
Verpakkingsgewicht:815 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:219 mm
Product hoogte:12 mm
Product lengte:297 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:219 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:297 mm
Verpakkingsgewicht:815 g

Samenvatting

Donna Hay, de basics

In dit boek gaat Donna Hay terug naar de basis. Het is een terugblik op 10 jaar werk als food writer. Ze laat aan de hand van een aantal klassieke gerechten de basis van haar kookstijl zien door middel van stap-voor-stapfoto’s. Ze beschrijft alles, makkelijke hoofdgerechten, basisrecepten, heerlijkheden uit de oven en verrukkelijke desserts. Dat allemaal in een frisse, aantrekkelijke stijl.

De klassiekers

Met dit boek heb je in een oogopslag de lekkerste selectie van haar klassiekers paraat. Handig, zowel voor de beginnende kok, als de ervaren keukenprins(es) die af en toe iets op wil zoeken. Het ultieme boek voor de thuiskok, boordevol handige tips voor tijdens het kopen, bewaren en serveren

Donna Hay

Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht. Ze staat bekend om haar toegankelijke receptuur en de herkenbare, stijlvolle, smakelijke fotografie en food styling.