Loading...

500 pastagerechten

Valentina Sforza

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048308491
heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse pastagerechten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:16 september 2013
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Valentina Sforza
Hoofdillustrator:Ian Garlick
Tweede Illustrator:Ian Garlick
Tweede Illustrator:Ian Garlick
Vertaling
Eerste Vertaler:Mariëlle Steinpatz
Tweede Vertaler:L Koopmans
Co Vertaler(s):Mariëlle Steinpatz
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:157 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:157 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:578 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:157 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:157 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:578 g

Samenvatting

Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben

500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die
met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta
is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere
linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om
steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.

- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta,
keukengerei, ingrediënten en de ideale combinatie van pasta en saus.
- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees,
groenten, kaas, vis en zeevruchten.
- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne
varianten op oude klassiekers.

Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen,
waar ze een reputatie opbouwde als privékok. Ze is inmiddels de
belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italië, waar ze kooklessen
geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken
geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips
en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse
platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit,
waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige,
goed verzorgde gerechten te maken.