Loading...

Down to earth

Sacha de Boer

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789000332816
Fris, mals, zilt, aards, zoet
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:11 oktober 2013
Aantal pagina's:176
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sacha de Boer
Tweede Auteur:Jacob-Jan Boerma
Hoofdredacteur:Sacha de Boer
Hoofdredacteur:Sacha de Boer
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1257 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:1257 g
eWaste:Nee

Samenvatting



Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma


Down to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.





Fotograferen en koken


Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema's aards, mals, fris, zilt en zoet.





Over Sacha de Boer en Beeldagent


Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Ze is sinds 2011 aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau en agentschap van een aantal gerenommeerde fotografen. Tot voor kort was Sacha presentator bij de NOS. Zij nam daar onlangs afscheid en gaat zich nu fulltime toeleggen op haar fotografiecarrière. Down to Earth is haar eerste grote project.





Over Jacob-Jan Boerma


Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.