Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 13 februari 2013 |
Aantal pagina's: | 312 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Mido |
Tweede Auteur: | Jean-Philippe |
Co Auteur: | Hando Youssouf |
Hoofdredacteur: | Lucie-Smith |
Hoofdredacteur: | Lucie-Smith |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 211 mm |
Product hoogte: | 34 mm |
Product lengte: | 269 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 211 mm |
Verpakking hoogte: | 34 mm |
Verpakking lengte: | 269 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1439 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 211 mm |
Product hoogte: | 34 mm |
Product lengte: | 269 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 211 mm |
Verpakking hoogte: | 34 mm |
Verpakking lengte: | 269 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1439 g |
Dit boek is een culinaire familiegeschiedenis, opgeschreven door drie broers uit Vietnam die in Parijs een authentiek Vietnamees restaurant runnen: Paris * Hanoï. Een gedeelde passie voor de vaderlandse keuken bracht hen bij elkaar in Parijs, waar hun kookstijl op beide culturen is geïnspireerd: gerechten 'net als thuis' in Vietnam, kleurrijk en vooral overvloedig, maar met een Frans gevoel voor finesse.
Je vindt goede uitleg over basisingrediënten en benodigdheden om aan de hand van de recepten op een simpele manier 120 heerlijke Vietnamese gerechten te maken. De hoofdstukken zijn ingedeeld per gang en de recepten zijn aangevuld met inspirerende lifestylefoto's om helemaal in de Vietnamese sfeer te raken.